Vse povsod danes še slišimo samo vitamini, minerali, prehranski dodatki

Moram priznati, da mi to ni všeč. Ne to, da niso vitamini in minerali potrebni za naše zdravje, to še kako drži, samo preveč je tega vsega, saj človek ne ve več, kaj bi kupil in od koga. Ste mogoče že vi kdaj bili v dilemi, ko ste se na primer odločili, da boste kupili prehranski dodatek, kjer bodo vsi vitamini, potem pa ga niste znali izbrati? No, o tem govorim.

Sama sem isto vsako jesen zmedena, ker želim, kar se najboljše da, poskrbeti za mojo družino. Takrat pridejo na vrsto vitamini, da bo moja družina pozimi zdrava. In kaj se zgodi? Čisto vsako jesen imam problem, kateri so dobri vitamini in kako to izvedeti. Prižgite vi televizijo ali pojdite na splet, tako boste sami videli, koliko je to ponudbe. Ne moreš vedeti, kateri so dobri in kateri ne. Kako potem izbrati prave? To je sedaj vprašanje. Sama sem naredila tako, da grem vitamine vedno kupit v lekarno. Nekako se mi zdi, da ne morem kupiti nekaj slabega. Tudi v lekarni so vitamini v vseh oblikah in različnih proizvajalcih, vendar sklepam, da je vse bolj pod nadzorom, kot pa na spletu.

Pri meni so vitamini jeseni nujno potrebni. Takrat se pripravimo na zimo, da nas ne dobijo viroze, prehladi, gripe. Letos smo imeli sicer večji problem, ker je med nami korona, s katero se bojujemo že skoraj leto dni. Da bi le minilo, kajti to ni življenje, ki ga moramo sedaj živeti. Posledice bodo vidne, na vseh področjih. Jaz pa jih že opazim na počutjih ljudi, ni več smeha, sproščenosti, vsi so zaskrbljeni. Da nam bodo le vitamini pomagali in da bo kmalu vsega tega konec. Sedaj ne veš, ali ti vitamini pomagajo pri koroni, verjetnost je velika, kajti tako delamo na odpornosti in če bomo imeli dober imunski sistem, potem bomo lažje preboleli korono.