Odločila sem se, da bom v omari imela samo lepo spodnje perilo

Zame je nositi lepo spodnje perilo res lepo. Je pa res, da ni poceni in hitro imaš v omari poceni perilo, ki je pomešano z lepim spodnjim perilom. Sama sem vedno nosila klasično poceni spodnje perilo, na kar sem začela premišljevati, da bi sama še kako rada imela samo lepe komplete in prav nič drugega. 

Zavedala sem se, da to ni majhen strošek, in če ti želiš imeti lepe komplete, potem enostavno mislim, da moraš vedno kupiti en nedrček in dvojne spodnje hlače, če želiš ohraniti lepe komplete. Kajti spodnje hlače se hitreje uničijo in potem komplet ni več tako lep, ker so spodnje hlače že uničene, nedrček pa je še lep. 

Tako sem začela počasi kupovati drago in lepo spodnje perilo, ki sem ga kupovala v izbrani trgovini. Moram priznati, da so bili kompleti res dragi, zato sem pogosto čakala na popuste in takrat kupila več stvari. Bala sem se, da v času popustov, ne bodo imeli več lepe izbire, ampak so jo vedno imeli, če sem prišla prve dni, ker so enostavno imeli veliko zalogo. 

Tako sem si čez čas napolnila predale s spodnjim perilom in sedaj imam res vsak dan oblečeno lepo spodnje perilo, ki je spodnji del vedno enak zgornjemu. Tako ponosna sem nase, da sem se tako določila, čisto drugače se počutim, ko imam tako lepo spodnje perilo na sebi, bolj sem samozavestna in bolj ženstvena, še mož je opazil, da sem drugačna. 

Meni spodnje perilo res veliko pomeni, ne počutim se dobro, če vem, da imam pod obleko slabo spodnje perilo, kajti nikoli ne veš, kdaj pride trenutek, ko se moraš sleči. Tako me sedaj nikoli več ne more nič presenetiti, ker je moje spodnje perilo vsak dan lepo in najbolj pa sem zadovoljna, da je trpežno, ker je kvalitetno.