Selfie box v trgovskem centru

Če tako pomislim, kolikokrat sem šla mimo in ga niti nisem opazila, pa bi ga lahko izkoristila vedno, predvsem ko sem bila kdaj slabe in žalostne volje. Kajti selfie box meni da smeh, zadovoljstvo, srečo, občutek, ko sem lahko sprostim in se obnašam otročje.

Starši smo prepogosto preresni, ker imamo v glavi kup obveznosti, skrbi, ki nas bremenijo, vendar bi se mogli zavedati, da potrebujemo  izpušni ventil, ker drugače postane življenje preresno. Zame je ta dan bil izpušni ventil selfie box, ki ga je opazil moj sin. Šla sva mimo njega, jaz polna skrbi in selfie box sploh nisem opazila, sin pa se je ustavil in želel iti noter. Sprva sem odreagirala kot večina staršev, da naj gre stran in ker seveda ni šel, sem imela v glavi, da imam otroka, ki ne uboga. Na kar sem pomislila, da pa bi nama selfie box resnično lahko pričaral lepe spomine. Prebrala sen navodila plačala in z sinom sva šla v kabino. Začetne slike so v mojih očeh še kazale zaskrbljenost, vsaka naslednja pa je bila lepša in lepša, bolj odbita, več smeha in sproščenosti. 

To so bili nepozabni trenutki v mojem življenju, saj mi je dalo pošteno misliti, kajti doživela sem lepe trenutke z svojim sinom, videla sem kako zaskrbljena sem in koliko pomeni teh pet minut, da si dovolimo postati igrivi, sproščeni. Tisti trenutek, ko sem pogledala slike, ki nama jih je dal selfie box sem sama sebi obljubila, da vedno ko bom videla selfie box ne bom več šla mimo, pa ni važno z kom sem, podarila si bom teh pet minut smeha, veselja in sprostitve. 

Moj sin mi je pričaral nasmeh na obraz, pokazal mi je moj zaskrbljen obraz, takrat sem videla zakaj mu ni zabavno z menoj. Tako vedno, ko moj sin tečnari, pomislim na selfie box in se nasmejim, ker vem, da se ob meni ne počuti dobro.