Trgovina s kolesi in servis otroškega kolesa

Pred kratkim sem sinu kupil otroško kolo in pričakoval, ker ni bilo poceni in kar neko, da se  kolesom, kar nekaj časa nič ne bo zgodilo a kar hitro so popustile zavore. Živeli smo v manjšem kraju in pri nas je bila samo ena manjša trgovina s kolesi, za katero nisem niti vedel, ali servisirajo kolo, ali se je potrebno naročiti, pa če tudi gre samo za zavore pri otroškem kolesu. Tako sem kolo nabasal v avto, ko sem šel po sina v šolo in skupaj sva šla tja.

Ta trgovina s kolesi ni bila velika, bila je v sklopu z drugo trgovino in ko sva prišla, sva mogla kar nekaj časa čakati, da je sploh kdo prišel. V trgovino sva šla prvo brez kolesa, saj nisva bila naročena in nisva vedela, kako to poteka pri njih, kajti trgovina s kolesi po navadi ima naročene stranke. Ko je prodajalec prišel sem povedal, da je potrebno pogledati samo zadnjo zavoro, ker ne prime in ja, lahko sva pripeljala kolo takoj. Pogledal je zavoro in jo popravil, pohvalil je samo kolo, čeprav ni bilo kupljeno pri njih, tista trgovina s kolesi, kjer sem jaz kupil kolo je bila daleč stran, drugače, bi jaz to kolo peljal k njim.

Prodajalec mi je svetoval, da ima čas in da lahko naredi servis kolesa in pogleda če je še kaj narobe. Povprašal sem za ceno in ni bila visoka, zato sem servis odobril. Popravil je še par malenkosti in kolo je bilo servisirano. Kar lažji sem odšel domov, ko sem vedel, da je kolo pregledano, ta trgovina s kolesi mi je bila prav všeč. Definitivno si zasluži pohvalo in še jo bom obiskal, mogoče se celo odločim, da bom zase kolo kupil prav tukaj. Sicer je ta trgovina s kolesi majhna, ampak dobra, tako da ni vse v velikosti.